ΑΜΕΑ

Παραλαβή σκαφών, Ιστιοπλοϊας ΑΜΕΑ

Ο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου, έχει ήδη αναγγείλει την ένταξή του στο νέο πρόγραμμα της της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, “BLUE MEDITERRANEO”, το οποίο εξελίσσεται με την υποστήριξη του ιδρύματος FONDAZIONE TERZO PILASTRO INTERNAZIONALE.

Το πρόγραμμα έχει στόχο την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας ατόμων με αναπηρίες, στην περιφέρεια.

Παραλαβή 2 σκαφών Hansa 303, για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης ο ΝΟΜεσολογγίου παρέλαβε 2 ειδικά σκάφη Hansa 303 με όλα τα παρελκόμενα τους, για τα οποία ο προπονητής μας έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια στην Ιταλία.

Σε Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 31-10-2022 μεταξύ του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, κ. Γεράσιμου Κοτσίρη, του Αντιπροέδρου, κ. Ιωάννη Παπαδογεώργου και του Προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, κ Αντώνη Χαροκόπου, αποφασίστηκε σε πολύ καλό κλίμα, η σύναψη συνεργασίας για την υλοποίηση προγράμματος ιστιοπλοΐας που θα απευθύνεται σε άτομα με κινητικές αναπηρίες.

Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία που στοχεύει στην κοινωνικοποίηση και σωματική ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, χωρίς διακρίσεις, σε ένα άθλημα που συνδυάζει ιδανικά την ψυχαγωγία με τον αθλητισμό.

Παραλαβή σκαφών Hansa 303

Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε όλα τα άτομα με κινητικές αναπηρίες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο κος Ιωάννης Σταύρου που εκτός από αθλητής έχει αναλάβει και καθήκοντα συντονιστή του προγράμματος.

Nαυταθλητικά σωματεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Όσοι συμπολίτες μας με αναπηρία θέλουν να ενημερωθούν και να συμμετέχουν στις προπονήσεις (θεωρία και πρακτική) μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλ : 6973694019, 6948044731 ή το email: nommes@live.com και στο nommes.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *