Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου

Nautical Club Messolonghi

Προτάσεις σχετικά με την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στη περιοχή μας.
Συναντήσεις με στελέχη της Περιφέρειας
Ανακοίνωση υποψηφιότητας για ΕΟΚΚ¨¨
Επιτυχημένη η αποστολή του ΝΟΜ στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

<<<  ΤΜΗΜΑΤΑ  >>>

Ιστιοπλοία

Κανόε Καγιάκ

Κολύμβηση

Υδατοσφαίριση

Κατάδυση

SUP

1) Κάνοε Καγιάκ Ήρεμων Νερών.

Οι προπονήσεις γίνονται στην Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας, σε ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον και όταν ο καιρός δεν το επιτρέπει στο γυμναστήριο του Ν.Ο.Μ στο λιμάνι. Το τμήμα κάνοε καγιάκ μας έχει χαρίσει τις περισσότερες πανελλήνιες διακρίσεις και 2 αθλήτριες του ήταν μέλη της Εθνικής Ομάδας μας. Προϋποθέσεις: Ηλικία: Από 8 ετών, να γνωρίζει κολύμπι και να έχει Ιατρική βεβαίωση.

2) Ιστιοπλοΐα Τριγώνου με σκάφη Optimist & Laser

Καλούμε τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν το άθλημα της Ιστιοπλοΐας. Οι μελλοντικοί skippers θα μάθουν να διαβάζουν τον καιρό, να αρματώνουν το σκάφος τους, ναυτικούς κόμπους, Ιστιοπλοϊκούς κανονισμούς, τα μυστικά και τις τακτικές των αγώνων εκμεταλλευόμενοι τον άνεμο. Προϋποθέσεις: Ηλικία: Από 8 ετών και άνω ,να γνωρίζει κολύμπι και να έχει Ιατρική βεβαίωση.

3) Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (για ενήλικες)

Η Σ.Ι.Α.Θ λειτουργεί όλο το χρόνο προσφέροντας υψηλής ποιότητας μαθήματα ιστιοπλοΐας σε συνεργασία με πιστοποιημένους ιστιοπλόους εκπαιδευτές , μετεωρολόγους, ναυπηγούς . Η αγωνιστική ομάδα του ΝΟΜ συμμετέχει σε αγώνες και σε ιστιοπλοϊκά ράλι.

4) Κολύμβηση και Υδατοσφαίριση

Τα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης λειτουργούν από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο στην παραλία Τουρλίδα, στις εγκαταστάσεις που κατασκευάζει ο ΝΟΜ .

5) Κωπηλασία Ο ΝΟΜεσολογγίου

Υπήρξε από τα πρώτα σωματεία που ασχολήθηκαν με το άθλημα της κωπηλασίας στις δεκαετίες 60 και 70. Σήμερα γίνεται προσπάθεια να λειτουργήσει ξανά το τμήμα με την βοήθεια της ΕΚΟΦΝΣ.

6) Αυτόνομη Κατάδυση

Υπάρχει ομάδα αυτοδυτών μελών του ΝΟΜ που διοργανώνει καταδυτικές εξορμήσεις όλο το χρόνο.

Αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από τη ΓΓΑ κωδ.ΙΖ27. Μέλος ΕΟΚΚ, ΕΙΟ, ΚΟΕ, ΕΚΟΦΝΣ. Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου ιδρύθηκε το 1977,είναι από τα ελάχιστα επαρχιακά σωματεία που είναι μέλος σε 4 ομοσπονδίες ( ΕΟΚΚ, ΚΟΕ, ΕΙΟ,ΕΚΟΦΝΣ) και απαριθμεί πλήθος επιτυχημένων διοργανώσεων.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στο σωματείο μας στις 13-6-18 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου και σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ Νο 206/14-6-18, την Νο 214/ 14-10-18 και Νο 266/24-8-2020 το διοικητικό συμβούλιο του Ν.Ο.Μεσολογγίου αποτελείται από τους κάτωθι:

 Ο Ν.Ο.Μεσολογγίου είναι από τα ελάχιστα αθλητικά σωματεία που διαθέτει, άδεια οικοδομής, άδεια λειτουργίας , παραχωρητήρια, αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, κωδικό αθλητικής αναγνώρισης και ότι άλλο προβλέπεται.  Επίσης  είμαστε επώνυμοι , με διεύθυνση και με λογαριασμό στη ΔΕΗ, ΔΕΥΑΜ και ΟΤΕ που τα πληρώνουμε μόνοι,  χωρίς να επιβαρύνουμε κανέναν.  Μεγάλο μέρος των ελάχιστων εσόδων μας , προέρχεται από το εξωτερικό, όσο και να σας ακούγεται παράξενο. Διοργανώνουμε πανελλήνιες αθλητκές διοργανώσεις, οι αθλητές μας έχουν πανελλήνιες διακρίσεις, μια αθλήτρια μας του έγινε μέλος της Εθνικής Ομάδας καγιάκ σπριντ, φιλοξενούμε κάθε χρόνο ξένες αποστολές για την χειμερινή τους προετοιμασία, σε πολλά ιστιοπλοϊκά γεγονότα ήμασταν παρόντες προβάλλοντας την Πόλη μας και τον Όμιλο  και όλα αυτά, με ελάχιστο ως καθόλου δημόσιο χρήμα (συνήθως όλα αυτοχρηματοδοτούνται), αντιθέτως  οι εξωστρεφείς δράσεις μας βοηθούν την οικονομία της  Πόλης (ρωτήστε τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της περιοχής!).  Όλες μας οι δραστηριότητες είναι απαιτητικές και χρειάζονται υποδομές που δεν υπάρχουν και πρέπει να δημιουργηθούν από το μηδέν , με ότι αυτό συνεπάγεται (αντιθέτως με τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν δημόσιες εγκαταστάσεις, και αγαθά όπως ρεύμα, νερό κτλ). Κάθε καλοκαίρι στις ακαδημίες κολύμβησης και στα τμήματα καγιάκ αρχαρίων, συμμετέχουν εκατοντάδες παιδιά.  Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν και ειδικά τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

enfrdeitptrues

Επιστροφή από τον Αη Σώστη με σουελ

Ακαδημία Κολύμβησης 2020

Τμήμα Optimist NΟΜεσολογγίου

ΓΕΦΥΡΑ

ΝΕΑ ΟΔΟΣ

Ο Όμιλος

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Κάνοε Καγιάκ , Ιστιοπλοΐα, Υδατοσφαίριση, Κολύμβηση, Αυτόνομη Κατάδυση.Sup, Κωπηλασία

Μέλος των  ΕΙΟ, ΕΚΟΦΝΣ και ΕΟΚ-Κ,ΚΟΕ Κωδικός Αθλητικής Αναγνώρισης ΙΖ 27 ΑΦΜ 090384595 Δ ΟΥ Μεσολογγίου  

Λιμάνι Μεσολογγίου

Χάρτης

επικοινωνία

Contact Us
Feel free to contact us if you have any questions