Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου

Nautical Club Messolonghi

<<<  ΤΜΗΜΑΤΑ  >>>

Ιστιοπλοία

Κανόε Καγιάκ

Κολύμβηση

Υδατοσφαίριση

Κατάδυση

SUP

Ιστιοπλοΐα

Μια συναρπαστική εμπειρία περιμένει όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα. Ας πάρουμε μια γεύση από τον συναρπαστικό κόσμο της και φύγαμε με ανοιχτά πανιά για ένα αξέχαστο θαλασσινό ταξίδι!

Η ιστιοπλοΐα είναι η τέχνη του να ταξιδεύεις με ένα πλοίο, χρησιμοποιώντας τον άνεμο ως πηγή ενέργειας για την κίνησή σου. Το μέσο για να επιτευχθεί αυτό είναι τα πανιά (ιστία). Αυτή η χρήση των πανιών είναι γνωστή στην Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων, όπως μαρτυρούν οι παραστάσεις σε αγγεία που χρονολογούνται από το 3000 π.Χ. περίπου. Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα με ανοιχτούς ορίζοντες χωρίς περιορισμούς στις ανθρώπινες δυνατότητες και βοηθά τα νέα παιδιά να διαμορφώσουν ισχυρό χαρακτήρα και να κοινωνικοποιηθούν ομαλά.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα γύρω από τη ναυτιλία, την ωκεανογραφία, τη μετεωρολογία, το φυσικό περιβάλλον και, βέβαια, πρακτική εξάσκηση που καλλιεργεί την ομαδικότητα και σε κάνει να νιώθεις πιο ελεύθερος. Η ιστιοπλοΐα αναπτύχθηκε ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες δεκαετίες και, εφόσον αποφασίσετε να ασχοληθείτε με αυτή, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μεγάλη γκάμα σκαφών, όπως Φιν, Σόλινγκ, Λέχνερ, Σταρ, 470 κ.ά.

Από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες, αποτελούν η ιστιοπλοΐα ανοιχτής θαλάσσης και ο αγωνιστικός ναυταθλητισμός. Κάθε χρόνο διοργανώνονται πολλοί σχετικοί αγώνες.

enfrdeitptrues

Επιστροφή από τον Αη Σώστη με σουελ

Ακαδημία Κολύμβησης 2020

Τμήμα Optimist NΟΜεσολογγίου

ΓΕΦΥΡΑ

ΝΕΑ ΟΔΟΣ

Ο Όμιλος

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Κάνοε Καγιάκ , Ιστιοπλοΐα, Υδατοσφαίριση, Κολύμβηση, Αυτόνομη Κατάδυση.Sup, Κωπηλασία

Μέλος των  ΕΙΟ, ΕΚΟΦΝΣ και ΕΟΚ-Κ,ΚΟΕ Κωδικός Αθλητικής Αναγνώρισης ΙΖ 27 ΑΦΜ 090384595 Δ ΟΥ Μεσολογγίου  

Λιμάνι Μεσολογγίου

Χάρτης

επικοινωνία

Contact Us
Feel free to contact us if you have any questions