ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι γνώσεις, που μπορεί να αποκτήσει ένας ιστιοπλόος είναι απεριόριστες και αυτό ακριβώς είναι και το ενδιαφέρον σημείο της ιστιοπλοΐας.

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Το άθλημα του Κάνοε – Καγιάκ έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία παγκοσμίως. Ο δυναμισμός του Κάνοε – Καγιάκ και οι συγκινήσεις που προσφέρει το κατατάσσουν παγκοσμίως στα πλέον δημοφιλή αθλήματα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κολύμβηση ωστόσο, πέρα από το ότι είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές άθλησης, είναι και από τις πιο... φιλικές προς τον οργανισμό.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ως αυτόνομη κατάδυση, ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Ο όρος χρησιμεύει για τη διάκριση της εν λόγω δραστηριότητας από τις λοιπές μορφές κατάδυσης.

NEWS

Πρόσκληση σε Ετήσια γενική συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 27η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Μ στο λιμάνι Μεσολογγίου. Με θέματα προς συζήτηση τα παρακάτω:

1) Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 11-5-2016 έως 31-12-2016. Έγκριση και απαλλαγή.

2) Οικονομικός Απολογισμός για το χρονικό διάστημα από 11-5-2016 έως 31-12-2016 και Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το ίδιο διάστημα. Έγκριση και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3) Τροποποίηση του καταστατικού στο γ εδάφιο της Β’ παραγράφου του άρθρου 15 που αφορά στη διάλυση του Σωματείου, όπου και πρέπει να εναρμονιστεί με το ισχύον άρθρο 7 παρ.10 του Ν2725/1999.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 6-3- 2017, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο.Χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης. Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις πριν τη Γενική Συνέλευση.

Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γ.Γραμματέας

Πασιόπουλος Κων/νος                                                    Διαμαντόπουλος Χρήστος

Κατηγορία:

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου - Nautical Club Messolonghi

30200 Λιμάνι Μεσολογγίου
2631026970, 6948005534
nommes@live.com