ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι γνώσεις, που μπορεί να αποκτήσει ένας ιστιοπλόος είναι απεριόριστες και αυτό ακριβώς είναι και το ενδιαφέρον σημείο της ιστιοπλοΐας.

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Το άθλημα του Κάνοε – Καγιάκ έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία παγκοσμίως. Ο δυναμισμός του Κάνοε – Καγιάκ και οι συγκινήσεις που προσφέρει το κατατάσσουν παγκοσμίως στα πλέον δημοφιλή αθλήματα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κολύμβηση ωστόσο, πέρα από το ότι είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές άθλησης, είναι και από τις πιο... φιλικές προς τον οργανισμό.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ως αυτόνομη κατάδυση, ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Ο όρος χρησιμεύει για τη διάκριση της εν λόγω δραστηριότητας από τις λοιπές μορφές κατάδυσης.


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/functions.php on line 201

NEWS


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Άκρως επιτυχημένη η αποστολή του ΝΟΜεσολογγίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Το ταξίδι της ομάδας canoekayakτου ΝΟΜεσολογγίου από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά τελείωσε. Έντεκα  Αθλητρίες-τες μας για 2 Σαββατοκύριακα αγωνίσθηκαν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, στα 2 Πανελλήνια πρωταθλήματα canoekayakκαι SUP.Τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον του canoekayakστη περιοχή μας.

 Οι αθλητές μας κέρδισαν 4 χρυσά, 5 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΝΟΜεσολογγίου από την ίδρυση του τμήματος canoekayak, το 2006. Τα παιδιά που έλαβαν μέρος ήταν τα παρακάτω: ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΕΥΗ, ΝΤΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ , ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΤΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΕΚΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΔΑΦΝΗ και ο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ στο sup κατηγορία  masterAνδρών 40+.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την σκληρή προπόνηση που έκαναν όλο το χρόνο, όπως και στον προπονητή τους ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.  Ο ΝΟΜεσολογγίου υποστηρίζει ότι το άθλημα του canoekayaksprintκαι γενικότερα ο ναυταθλητισμός, έχει τρομερές προοπτικές στην Αιτωλ/νία με τόσες λίμνες και ακτογραμμή. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο ΝΟΜεσολογγίου λειτουργεί όλο το χρόνο τμήμα canoekayaksprintστη λιμνοθάλασσα και τμήμα ιστιοπλοΐας optimistγια παιδιά από 8 έως 14 ετών στο λιμάνι και στη Τουρλίδα.  

Το επόμενο ναυταθλητικό μας ραντεβού είναι στις 22 Αυγούστου στον 7ο  κωπηλατικό διάπλου της Λιμνοθάλασσας. Πληρ. Εγγραφές στο undefined://www.nommes.gr&source=gmail&ust=1597253372113000&usg=AFQjCNHDgHl28s4M7lJEdOHNK0xYQXrK8w">www.nommes.gr. Όσον αφορά για τον κολυμβητικό διάπλου στις 9 Σεπτεμβρίου δυστυχώς θα αναβληθεί λόγω των καταστάσεων.  

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου. 

1 2 3 4 5

Κατηγορία:

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου - Nautical Club Messolonghi

30200 Λιμάνι Μεσολογγίου
2631026970, 6974271607
nommes@live.com