ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι γνώσεις, που μπορεί να αποκτήσει ένας ιστιοπλόος είναι απεριόριστες και αυτό ακριβώς είναι και το ενδιαφέρον σημείο της ιστιοπλοΐας.

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Το άθλημα του Κάνοε – Καγιάκ έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία παγκοσμίως. Ο δυναμισμός του Κάνοε – Καγιάκ και οι συγκινήσεις που προσφέρει το κατατάσσουν παγκοσμίως στα πλέον δημοφιλή αθλήματα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κολύμβηση ωστόσο, πέρα από το ότι είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές άθλησης, είναι και από τις πιο... φιλικές προς τον οργανισμό.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ως αυτόνομη κατάδυση, ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Ο όρος χρησιμεύει για τη διάκριση της εν λόγω δραστηριότητας από τις λοιπές μορφές κατάδυσης.


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/functions.php on line 201

NEWS


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

MARATHON SWIMMING,OPEN WATER

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 διοργανώνεται ο 6ος Κολυμβητικός διάπλους ανοικτής θαλάσσης στο Μεσολόγγι.
Θα υπάρξουν 2 διαδρομές 4 και 8 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το ιστορικό νησάκι του Αι Σώστη και διασχίζοντας την πανέμορφη λιμνοθάλασσα θα τερματίσουν στην παραλία της Τουρλίδας . Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους.

Η ώρα εκκίνησης είναι 8,00 το πρωί για τους συμμετέχοντες στον αγώνα τον 8 km και 10.00 για τους συμμετέχοντες στον αγώνα των 4 Κm. Oι κολυμβητές θα πρέπει να ακολουθούν αυστηρά την διαδρομή που δείχνουν οι σημαδούρες ώστε αυτές να είναι στο αριστερό τους χέρι για τα 4 Km και το αντίθετο για τα 8 Km. Όποιος κολυμβητής ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή θα ακυρώνεται.
Προϋπόθεση συμμετοχής είναι:
- Οι αθλητές να διαθέτουν θεωρημένο αθλητικό ιατρικό δελτίο .
- 0ι αλλοδαποί θα συμμετάσχουν βάση των στοιχείων των διαβατηρίων τους,
- Oσοι δεν έχουν αθλητική ιδιότητα, ημεδαποί και αλλοδαποί, θα τους δοθεί υπεύθυνη δήλωση να υπογράψουν ότι κατέχουν ιατρικό πιστοποιητικό υγείας με άδεια συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες ,ότι γνωρίζουν κολύμβηση και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη . Όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να λάβουν ιατρικό πιστοποιητικό από τον Καρδιολόγο Τσουμπελή Αντώνη δωρεάν.
Την Κυριακή ημέρα του αγώνα και ώρα 9:00 πμ, θα ξεκινήσει καραβάκι από την παραλία της Τουρλίδας από όπου θα γίνει η μεταφορά των αθλητών προς το νησί του Αι Σώστη. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:00 πμ για τα 4 Κm .Οι κολυμβητές θα πρέπει να είναι παρόντες στην παραλία της Τουρλίδας τουλάχιστον 1.5 ώρα νωρίτερα από τις 9:00 πμ ώστε να τους δοθούν οι τελευταίες οδηγίες σχετικά με το διάπλου. Ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία Τουρλίδα και ως ανώτατο όριο χρόνου κολύμβησης τίθενται οι 2,5 ώρες.
Οι κολυμβητές για τα 8 Κm θα πρέπει να βρίσκονται στην παραλία Τουρλίδα έως της 7,30 το πρωί και στις 8.00 θα δοθεί η εκκίνηση.
Όλοι οι κολυμβητές να έχουν μαζί τους τα γυαλιά κολύμβησης και σκουφάκι. Επιτρέπονται μόνο τα εγκεκριμένα μαγιό κολύμβησης Επίσης δεν επιτρέπονται βοηθητικά μέσα όπως τα πέδιλα κολύμβησης ούτε και οι στολές νεοπρέν.
Η διαδρομή θα σημανθεί με σημαδούρες και θα υπάρχουν συνοδευτικά σκάφη και επόπτες διαδρομής σε όλο το μήκος .
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως 28 Αυγούστου στα τηλέφωνα: Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου 26310 26970 στο 6947906226 και στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος.
Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Όποιος δεν υπογράψει των υπεύθυνη δήλωση που θα του δοθεί πριν τον αγώνα, για την αποποίηση ευθύνης, δεν μπορεί να συμμετάσχει .
Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην άφιξη, στην αναχώρηση και σε συναφείς υπηρεσίες των αθλητών και συνοδών . Για την ασφάλεια των αθλητών θα υπάρχει γιατρός καρδιολόγος και οι αγωνιζόμενοι θα επιβλέπονται από εθελοντική ομάδα διάσωσης επίσης θα υπάρχει προσφορά νερού και ισοτονικών ποτών.
Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια .
Για την οργανωτική επιτροπή , Τσουμπελής Αντώνης & Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου

MARATHON

Κατηγορία:

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου - Nautical Club Messolonghi

30200 Λιμάνι Μεσολογγίου
2631026970, 6974271607
nommes@live.com