ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι γνώσεις, που μπορεί να αποκτήσει ένας ιστιοπλόος είναι απεριόριστες και αυτό ακριβώς είναι και το ενδιαφέρον σημείο της ιστιοπλοΐας.

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Το άθλημα του Κάνοε – Καγιάκ έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία παγκοσμίως. Ο δυναμισμός του Κάνοε – Καγιάκ και οι συγκινήσεις που προσφέρει το κατατάσσουν παγκοσμίως στα πλέον δημοφιλή αθλήματα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κολύμβηση ωστόσο, πέρα από το ότι είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές άθλησης, είναι και από τις πιο... φιλικές προς τον οργανισμό.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ως αυτόνομη κατάδυση, ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Ο όρος χρησιμεύει για τη διάκριση της εν λόγω δραστηριότητας από τις λοιπές μορφές κατάδυσης.


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/functions.php on line 201

NEWS


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

5ος Κολυμβητικός Διάπλους Ανοικτής Θαλάσσης 4 και 8 KM Μεσολόγγι 2018

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: MARATHON SWIMMING,OPEN WATER

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 διοργανώνεται ο 5ος διάπλους ανοικτής θαλάσσης στο όμορφο και γραφικό Μεσολόγγι.

Θα υπάρξουν 2 διαδρομές 4 και 8 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το ιστορικό νησάκι του Αι Σώστη και διασχίζοντας την λιμνοθάλασσα θα τερματίσουν στην παραλία της Τουρλίδας .

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους έως 65 ετών. Οι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Η ώρα εκκίνησης είναι 8,00 το πρωί για τους συμμετέχοντες στον αγώνα τον 8 km και 10.00 για τους συμμετέχοντες στον αγώνα των 4 Κm. Oι κολυμβητές θα πρέπει να ακολουθούν αυστηρά την διαδρομή που δείχνουν οι σημαδούρες ώστε αυτές να είναι στο αριστερό τους χέρι για τα 4 Km και το αντίθετο για τα 8 Km.Όποιος κολυμβητής ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή θα ακυρώνεται.

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι: - Οι αθλητές να διαθέτουν θεωρημένο αθλητικό ιατρικό δελτίο . 0ι αλλοδαποί θα συμμετάσχουν βάση των στοιχείων των διαβατηρίων τους, - όσοι δεν έχουν αθλητική ιδιότητα, ημεδαποί και αλλοδαποί, θα τους δοθεί υπεύθυνη δήλωση να υπογράψουν ότι κατέχουν ιατρικό πιστοποιητικό υγείας με άδεια συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες ,ότι γνωρίζουν κολύμβηση και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη.

Όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να λάβουν ιατρικό πιστοποιητικό από τον Καρδιολόγο Τσουμπελή Αντώνη δωρεάν. Την Κυριακή ημέρα του αγώνα και ώρα 9:30 πμ, θα ξεκινήσει σκάφος από την Τουρλίδα για τη μεταφορά των αθλητών προς το νησί του Αι Σώστη.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:00 πμ .Οι κολυμβητές θα πρέπει να είναι παρόντες στην παραλία της Τουρλίδας τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα από τις 9:00 πμ ώστε να τους δοθούν οι τελευταίες οδηγίες σχετικά με τον διάπλου. Ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία Τουρλίδα και ως ανώτατο όριο χρόνου κολύμβησης τίθενται οι 2,5 ώρες. Οι κολυμβητές για τα 8 Κm θα πρέπει να βρίσκονται στην παραλία Τουρλίδα έως της 7,30 το πρωί και στις 8.00 θα δοθεί η εκκίνηση.

Όλοι οι κολυμβητές να έχουν μαζί τους τα γυαλιά κολύμβησης και σκουφάκι.Επιτρέπονται μόνο τα εγκεκριμένα μαγιό κολύμβησης Επίσης δεν επιτρέπονται βοηθητικά μέσα οπώς τα πέδιλα κολύμβησης ούτε και οι στολές νεοπρέν. Η διαδρομή θα σημανθεί με σημαδούρες και θα υπάρχουν συνοδευτικά σκάφη και επόπτες διαδρομής σε όλο το μήκος .

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται εώς 28 Αυγούστου στo mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλ 6947906226 Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος. Υγειονομική Κάλυψη Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Όποιος δεν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για την αποποίηση ευθύνης δεν μπορεί να συμμετάσχει . Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην άφιξη, στην αναχώρηση και σε συναφείς υπηρεσίες των αθλητών και συνοδών . Για την ασφάλεια των αθλητών θα υπάρχει γιατρός καρδιολόγος και οι αγωνιζόμενοι θα επιβλέπονται από εθελοντική ομάδα διάσωσης επίσης θα υπάρχει προσφορά νερού και ισοτονικών ποτών. Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές εώς 28 Αυγούστου στα τηλ 6947906226 και στο mail του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα κατατεθούν κατά την συγκέντρωση των κολυμβητών πρίν την έναρξη του διάπλου ή στην γραμματεία του Ν.Ο. Μεσολογγίου ή να αποσταλούν στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Πληροφορίες και επικοινωνία στο τηλ 26310 26970 & 6947906226 . Η οργανωτική επιτροπή

Κατηγορία:

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου - Nautical Club Messolonghi

30200 Λιμάνι Μεσολογγίου
2631026970, 6974271607
nommes@live.com