ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι γνώσεις, που μπορεί να αποκτήσει ένας ιστιοπλόος είναι απεριόριστες και αυτό ακριβώς είναι και το ενδιαφέρον σημείο της ιστιοπλοΐας.

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Το άθλημα του Κάνοε – Καγιάκ έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία παγκοσμίως. Ο δυναμισμός του Κάνοε – Καγιάκ και οι συγκινήσεις που προσφέρει το κατατάσσουν παγκοσμίως στα πλέον δημοφιλή αθλήματα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κολύμβηση ωστόσο, πέρα από το ότι είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές άθλησης, είναι και από τις πιο... φιλικές προς τον οργανισμό.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ως αυτόνομη κατάδυση, ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Ο όρος χρησιμεύει για τη διάκριση της εν λόγω δραστηριότητας από τις λοιπές μορφές κατάδυσης.


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/functions.php on line 201

NEWS


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

SWIMMING MARATHON,OPEN WATER

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου διοργανώνει τον 4ο διάπλου κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης 4 και 8 KM την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017.
Θα υπάρξουν 2 διαδρομές 4 και 8 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση θα δωθεί από το νησάκι του Αη Σώστη και από την παραλία της Τουρλίδας αντίστοιχα. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους εώς 65 ετών. 
Η ώρα εκκίνησης είναι 9:00 το πρωί για τους συμμετέχοντες στον αγώνα τον 8 km και 10:00 για τους συμμετέχοντες στον αγώνα των 4 Κm. 
Προϋπόθεσεις συμμετοχής είναι:
- Οι αθλητές πρέπει να διαθέτουν θεωρημένο αθλητικό ιατρικό δελτίο και να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση ότι αγωνίζονται με δική τους ευθύνη και αποδέχονται την μαγνητοσκόπηση της όλης διοργάνωσης.
- Οι αλλοδαποί θα συμμετάσχουν βάση των στοιχείων των διαβατηρίων τους.
- Όσοι δεν έχουν αθλητική ιδιότητα, ημεδαποί και αλλοδαποί, θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς, γνωρίζουν κολύμβηση, αγωνίζονται με δική τους ευθύνη και αποδέχονται την μαγνητοσκόπηση της όλης διοργάνωσης.
- Οι κολυμβητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες της οργανωτικής επιτροπής και αυστηρά την διαδρομή. Όποιος κολυμβητής ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή θα ακυρώνεται.
- Όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να λάβουν ιατρικό πιστοποιητικό από τον Καρδιολόγο Τσουμπελή Αντώνη δωρεάν.
Την Κυριακή ημέρα του αγώνα και ώρα 9:00 πμ, θα υπάρχουν πλωτά μέσα στην Τουρλίδα για την μεταφορά των αθλητών και λοιπών συνοδών προς το νησί του Άη Σώστη. Εκεί θα ακολουθήσει σύντομη επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Σώστη και στον ομώνυμο φάρο. Η εκκίνηση του αγώνα των 4 Km θα γίνει από το νησί του Άη Σώστη στις 10:00 πμ. Οι κολυμβητές θα πρέπει να είναι παρόντες στην παραλία της Τουρλίδας τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα από τις 9:00 πμ ώστε να τους δοθούν οι τελευταίες οδηγίες σχετικά με τον διάπλου. Ο τερματισμός των 4 Κm θα γίνει στην παραλία της Τουρλίδας και ως ανώτατο όριο χρόνου κολύμβησης τίθενται οι 2,5 ώρες.
Οι κολυμβητές για τα 8 Κm θα πρέπει να βρίσκονται στην παραλία Τουρλίδα έως τις 8:00 το πρωί και στις 9:00 θα δοθεί η εκκίνηση. Ως ανώτατο όριο χρόνου κολύμβησης τίθενται οι 3,5 ώρες.
Η διαδρομή θα σημανθεί με σημαδούρες και θα υπάρχουν συνοδευτικά σκάφη και επόπτες διαδρομής σε όλο το μήκος της.
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος. Κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ . Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται εώς 28 Αυγούστου 2017 στον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου, στο τηλ 2631026970 από 10:00 εως 14:00 καθημερινά, στο 6947906226 και στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Η οργανωτική επιτροπή

Κατηγορία:

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου - Nautical Club Messolonghi

30200 Λιμάνι Μεσολογγίου
2631026970, 6974271607
nommes@live.com