ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι γνώσεις, που μπορεί να αποκτήσει ένας ιστιοπλόος είναι απεριόριστες και αυτό ακριβώς είναι και το ενδιαφέρον σημείο της ιστιοπλοΐας.

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Το άθλημα του Κάνοε – Καγιάκ έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία παγκοσμίως. Ο δυναμισμός του Κάνοε – Καγιάκ και οι συγκινήσεις που προσφέρει το κατατάσσουν παγκοσμίως στα πλέον δημοφιλή αθλήματα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κολύμβηση ωστόσο, πέρα από το ότι είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές άθλησης, είναι και από τις πιο... φιλικές προς τον οργανισμό.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ως αυτόνομη κατάδυση, ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Ο όρος χρησιμεύει για τη διάκριση της εν λόγω δραστηριότητας από τις λοιπές μορφές κατάδυσης.

NEWS


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

το 21o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε Καγιάκ Σπρίντ και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε Καγιάκ και υπό την αιγίδα του Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου διοργάνωσαν το 21o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε Καγιάκ Σπρίντ και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP.

Οι μικροί αθλητές/τριες (8-14 ετών) αγωνίσθηκαν στις κατηγορίες α)προαγωνιστική, β) αρχαρίων και γ) παμπαίδων-παγκορασίδων .

Συμμετείχαν 276 αθλητές και αθλήτριες από 17 σωματεία όλης της χώρας ενώ πάνω από 600 άτομα συμπεριλαμβανομένων προπονητών και συνοδών κατέκλυσαν όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Όλοι οι παράγοντες, αθλητές και γονείς μίλησαν για την καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων ετών, ενώ η νέα γενιά απέδειξε τη δυναμική της και ότι το μέλλον του αθλήματος βρίσκεται στα χέρια της.

Στα θετικά της διοργάνωσης αναφέρθηκαν η τοποθέτηση κερκίδας θεατών με σκίαστρο, οι επιπλέον πλωτές εξέδρες, η ύπαρξη holders για την ευθυγράμμιση των σκαφών, η δωρεάν χρήση wifi, η δωρεάν διάθεση σε αγωνιζόμενους και παράγοντες νερών, σάντουιτς και φρούτων, τα οποία προσφέρθηκαν από τον ΝΟΜ με την στήριξη των χορηγών.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του 2/39 Συντάγματος πεζικού, της Τροχαίας, του Λιμεναρχείου, της Ομάδας Έρευνας & Διάσωσης Μεσολογγίου, των εθελοντών και των μελών μας που εργάστηκαν υπό συνθήκες καύσωνα.

Ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος (ΝΑΣ) αναδείχθηκε πρωταθλητής ανάπτυξης στο canoe kayak sprint, με 187,5 βαθμούς, έναντι 165,5 του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (ΧΑΝ) και 139 του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιά (ΟΛΥ). Πρωταθλητής ανάπτυξης στο SUP αναδείχθηκε ο Ν.Ο.Χανίων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, έλαβε μέρος με 17αθλητές/τριες οι οποίοι έλαβαν μέρος σε 5 τελικούς και κατέλαβε την 10η θέση, με 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια. Οι αθλητές/τριες του Ν.Ο.Μ που συμμετείχαν ήταν οι παρακάτω: Κατσαγάνη Μαρία, Κατσαγάνη Πολυτίμη, Κουφός Θεόδωρος, Κουφός Χρήστος, Διαμαντόπουλος Νικόλαος, Διαμαντόπουλος Βασίλης, Σπυρόπουλος Ανδρέας , Σπυρόπουλος Βασίλης, Στεργιάκης Αλέξανδρος, Νικολακοπούλου Αρετή, Πασιοπούλου Μαρία, Καρανικόλας Χρήστος, Σκαρμούτσου Παρασκευή, Διαμαντόπουλος Δημήτρης, Διαμαντοπούλου Βασιλική, Ξηρού Αικατερίνη-Ειρήνη και Μπούζα Χριστίνα. Οι επιδόσεις των αθλητών μας, δείχνουν ότι υπάρχει δυναμική στην ομάδα και ότι το προπονητικό team κάνει πολύ καλή δουλειά.
Αναλυτικά η βαθμολογία των σωματείων εδώ:http://canoekayak.gr

Στο σημείο αυτό είναι απαραίτητο να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας και να τονίσουμε ότι με την βοήθειά τους κάθε χρόνο η διοργάνωση θα αναβαθμίζεται και η πόλη μας θα φιλοξενεί όλο και περισσότερους αθλητές/αθλήτριες, παράγοντες και συνοδούς.

Ευχαριστούμε τους: Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, Ξενοδοχείο LIBERTY, Χουλιάρας Γιάννης ΜΕΤΑΛΟΔΟΜΗ, Τέντες E-ZUP, Γέφυρα ΑΕ, Βίκος Α.Ε , Καφέ-Μπαρ-Εστιατόριο AΛΑΤΙΕΡΑ, Ξενοδοχείο ΘΕΟΞΕΝΙΑ, ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Εστιατόριο ΤΟΥΡΛΙΔΑ, Ταβέρνα ΦΟΥΝΤΑΣ, Εστιατόριο Εξ Αποστάξεως, Καφέ-Μπαρ-Εστιατόριο AL VENTO, Καφέ-Εστιατόριο MAREA, Καφέ-Εστιατόριο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ, ΛΟΥΞ ΑΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ Κατάστημα Μεσολογγίου, Καφέ MAKOO, Ψησταριά Μελαχρής.

Το Δ.Σ του Ν. Ο. Μεσολογγίου

kamoe kagiak 2017 00 kamoe kagiak 2017 01 kamoe kagiak 2017 02 kamoe kagiak 2017 03 kamoe kagiak 2017 04 kamoe kagiak 2017 05 kamoe kagiak 2017 06 kamoe kagiak 2017 07 kamoe kagiak 2017 08

Κατηγορία:

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου - Nautical Club Messolonghi

30200 Λιμάνι Μεσολογγίου
2631026970, 6974271607
nommes@live.com