ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι γνώσεις, που μπορεί να αποκτήσει ένας ιστιοπλόος είναι απεριόριστες και αυτό ακριβώς είναι και το ενδιαφέρον σημείο της ιστιοπλοΐας.

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Το άθλημα του Κάνοε – Καγιάκ έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία παγκοσμίως. Ο δυναμισμός του Κάνοε – Καγιάκ και οι συγκινήσεις που προσφέρει το κατατάσσουν παγκοσμίως στα πλέον δημοφιλή αθλήματα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κολύμβηση ωστόσο, πέρα από το ότι είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές άθλησης, είναι και από τις πιο... φιλικές προς τον οργανισμό.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ως αυτόνομη κατάδυση, ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Ο όρος χρησιμεύει για τη διάκριση της εν λόγω δραστηριότητας από τις λοιπές μορφές κατάδυσης.


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/functions.php on line 201

NEWS


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nommes/public_html/templates/dd_winter_101/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου μέλος της Εθνικής Ομάδας Καγιάκ Σπριντ!

1Η συνεχής προσπάθεια, η επιμονή, η πίστη στον στόχο και η αγάπη για το άθλημα έφεραν καρπούς για την αθλήτριά μας Ντρέ Πέπη, η οποία  ανήκει πλέον στη δύναμη της Εθνικής Ομάδας Καγιάκ Σπριντ Νεανίδων για το 2017.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον γυμναστή μας Δημήτρη Διαμαντόπουλο για την δουλεία που κάνει στο τμήμα ανάπτυξης και φυσικά τον ομοσπονδιακό τεχνικό σύμβουλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ισαάκ Βερενίδη , του οποίου το προπονητικό πρόγραμμα ακολουθεί. Επίσης ο κ. Βερενίδης  παρακολουθεί την εξέλιξη της με την συχνή του παρουσία  στο Μεσολόγγι μαζί με τον αθλητή του και παγκόσμιο πρωταθλητή του canoe , Στέφανο Δημόπουλο.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε την μεγάλη επιτυχία μιας ακόμα Μεσολογγίτισσας πρώην αθλήτριας μας και νυν του Ν.Ο.Χανίων Αθηνάς Κέκελου που επιλέχθηκε και αυτή για την Εθνική Ομάδα Καγιάκ Σπριντ Γυναικών για το 2017. 

Στα τεστ της Εθνικής Ομάδας έβαλε μέρος και μία ακόμη αθλήτρια μας η Κατσαγάνη Μαρία , η μικρότερη και η νέα μας αδυναμία,  στο «πρόγραμμα παρακολούθησης νέων αθλητών», η οποία αποτελεί άλλη μία ελπίδα για το Μεσολογγίτικο καγιάκ.

Τονίζουμε ότι η προσπάθεια του Ν.Ο.Μεσολογγίου και οι επιτυχίες των αθλητών δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς την βοήθεια των χορηγών μας και ειδικά του ξενοδοχείου LIBERTY που παρέχει δωρεάν φιλοξενία καθώς και του cafe bar restaurant ΑΛΑΤΙΕΡΑ για την χορηγία ορισμένων γευμάτων, όπως και πολλών εστιατορίων της πόλης που μας κάνουν ειδικές τιμές. 

Δεν θα κουραστούμε να επισημαίνουμε ότι το canoe kayak  είναι το άθλημα του ταιριάζει στο Μεσολόγγι και το οποίο μπορεί να μας φέρει σημαντικές διακρίσεις.      

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

2 3 4

Κατηγορία:

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου - Nautical Club Messolonghi

30200 Λιμάνι Μεσολογγίου
2631026970, 6974271607
nommes@live.com