Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου

Nautical Club Messolonghi

<<<  ΤΜΗΜΑΤΑ  >>>

Ιστιοπλοία

Κανόε Καγιάκ

Κολύμβηση

Υδατοσφαίριση

Κατάδυση

SUP

Διεθνές προπονητικό κέντρο λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού

unnamedΑφίξεων συνέχεια στο προπονητικό πεδίο της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Από τις 24/2 και για 2 εβδομάδες,  27 αθλητές του kayak της Ουγγρικής Ομάδας Φερεντσβάρος από την Βουδαπέστη, μαζί με τον προπονητή και τους συνοδούς τους θα πραγματοποιήσουν την χειμερινή τους προετοιμασία στα φιλόξενα νερά μας.

Το συγκεκριμένο kayakclubανήκει στις υπερδυνάμεις του αθλήματος και είναι η τέταρτη φορά που επισκέπτεται  το λιμνοθαλασσιακό μας πεδίο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου τους διευκολύνει, παρέχοντας  τις εγκαταστάσεις του. Οι ενέργειες του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου αποσκοπούν στην προβολή του αθλήματος του canoekayak και στο να καθιερωθεί η Λ/Θ Μεσολογγίου-Αιτωλικού, σε διεθνές προπονητικό κέντρο.

Τονίζουμε ότι αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το 2006. Ο όμιλος έχει δημιουργήσει τις στοιχειώδεις υποδομές για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην περιοχή. Επιβάλλεται να βελτιωθεί η πρόσβαση στον δίαυλο που βρίσκεται πίσω (δυτικά) από τις χερσαίες εγκαταστάσεις της μαρίνας και να κατασκευασθεί ποδηλατόδρομος παράλληλα με τον δίαυλο ώστε να διευκολύνονται οι προπονητές. Στις αρχές Μαρτίου περιμένουμε και άλλες αφίξεις από την κεντρική Ευρώπη.

Ευχαριστούμε όσους πιστεύουν και στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

enfrdeitptrues

Επιστροφή από τον Αη Σώστη με σουελ

Ακαδημία Κολύμβησης 2020

Τμήμα Optimist NΟΜεσολογγίου

Ο Όμιλος

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Κάνοε Καγιάκ , Ιστιοπλοΐα, Υδατοσφαίριση, Κολύμβηση, Αυτόνομη Κατάδυση.Sup, Κωπηλασία

Μέλος των  ΕΙΟ, ΕΚΟΦΝΣ και ΕΟΚ-Κ,ΚΟΕ Κωδικός Αθλητικής Αναγνώρισης ΙΖ 27 ΑΦΜ 090384595 Δ ΟΥ Μεσολογγίου  

Λιμάνι Μεσολογγίου

Χάρτης

επικοινωνία

Contact Us
Feel free to contact us if you have any questions