ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι γνώσεις, που μπορεί να αποκτήσει ένας ιστιοπλόος είναι απεριόριστες και αυτό ακριβώς είναι και το ενδιαφέρον σημείο της ιστιοπλοΐας.

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Το άθλημα του Κάνοε – Καγιάκ έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία παγκοσμίως. Ο δυναμισμός του Κάνοε – Καγιάκ και οι συγκινήσεις που προσφέρει το κατατάσσουν παγκοσμίως στα πλέον δημοφιλή αθλήματα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κολύμβηση ωστόσο, πέρα από το ότι είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές άθλησης, είναι και από τις πιο... φιλικές προς τον οργανισμό.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ως αυτόνομη κατάδυση, ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Ο όρος χρησιμεύει για τη διάκριση της εν λόγω δραστηριότητας από τις λοιπές μορφές κατάδυσης.

NEWS

Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Πρόεδρος                          Πασιόπουλος Κωσταντίνος

Αντιπρόεδρος Α                Κατσαβός Σπυρίδων

Γενικός Γραμματέας          Αθανασίου Δημήτρης

Ταμίας                               Κοτσίρης Γεράσιμος

Μέλος                               Σπυρόπουλος Βασίλειος.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Διαμαντόπουλος Χρήστος: Έφορος ελεύθερης κατάδυσης, αετοσανίδας και ιστιοσανίδας, Κοτσίρης Γεράσιμος: Έφορος κάνοε/καγιάκ, Κατσαβός Σπύρος: Έφορος υδατοσφαίρισης, Αθανασίου Δημήτριος: Έφορος ιστιοπλοΐας και υπεύθυνος Σ.Ι.Α.Θ, Παπαδογεώργος Ιωάννης: Έφορος αυτόνομης κατάδυσης, Σπυρόπουλος Σπ Βασίλης: Έφορος Κολύμβησης, Κέκελος Σπύρος Β’ Έφορος κάνοε/καγιακ.

Κατηγορία:

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου - Nautical Club Messolonghi

30200 Λιμάνι Μεσολογγίου
2631026970, 6948005534
nommes@live.com