ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι γνώσεις, που μπορεί να αποκτήσει ένας ιστιοπλόος είναι απεριόριστες και αυτό ακριβώς είναι και το ενδιαφέρον σημείο της ιστιοπλοΐας.

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Το άθλημα του Κάνοε – Καγιάκ έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία παγκοσμίως. Ο δυναμισμός του Κάνοε – Καγιάκ και οι συγκινήσεις που προσφέρει το κατατάσσουν παγκοσμίως στα πλέον δημοφιλή αθλήματα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κολύμβηση ωστόσο, πέρα από το ότι είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές άθλησης, είναι και από τις πιο... φιλικές προς τον οργανισμό.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ως αυτόνομη κατάδυση, ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Ο όρος χρησιμεύει για τη διάκριση της εν λόγω δραστηριότητας από τις λοιπές μορφές κατάδυσης.

NEWS

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στο σωματείο μας στις 11-5-16 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου και σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ Νο 170/11-5-16, το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ν.Ο.Μ συγκροτήθηκε ως εξής.

Πρόεδρος                           Πασιόπουλος Κωσταντίνος ,

Αντιπρόεδρος Α                Κατσαβός Σπυρίδων,

Αντιπρόεδρος Β                Αθανασίου Δημήτρης,

Γενικός Γραμματέας        Διαμαντόπουλος Χρήστος,

Ταμίας                                Κοτσίρης Γεράσιμος,

Αναπληρωματικό μέλος  Σπυρόπουλος Βασίλειος.

Τις εφορίες των αθλημάτων ορίστηκαν να αναλάβουν τα παρακάτω μέλη:

Διαμαντόπουλος Χρήστος: Έφορος ελεύθερης κατάδυσης, αετοσανίδας και ιστιοσανίδας, Κοτσίρης Γεράσιμος: Έφορος κάνοε/καγιάκ, Κατσαβός Σπύρος: Έφορος υδατοσφαίρισης, Αθανασίου Δημήτριος: Έφορος ιστιοπλοΐας και υπεύθυνος Σ.Ι.Α.Θ, Σπυρόπουλος Βασίλης B' Έφορος ιστιοπλοΐας, Παπαδογεώργος Ιωάννης: Έφορος αυτόνομης κατάδυσης, Σπυρόπουλος Σπ Βασίλης: Έφορος Κολύμβησης, Κέκελος Σπύρος Β’ Έφορος κάνοε/καγιακ.

 

Κατηγορία:

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου - Nautical Club Messolonghi

30200 Λιμάνι Μεσολογγίου
2631026970, 6948005534
nommes@live.com